میان بولت ها آب بند پلاستیکی

میان بولت های آب بند پلاستیکی قطعاتی مقرون به صرفه و کاملاً اقتصادی برای آب بندی محل عبور بولت از داخل بتن می باشند. که هزینه این نوع آب بندی را حداقل تا 5 بار کاهش می دهند. میان بولت های آب بند پلاستیکی متشکل از قطعات زیر می باشند.

لوله PVC مضرس آجدار + مخروطی 2 عدد + پروانه ای 2 عدد + استاپر 2 عدد

میان بولت آب بند پلاستیکی با توجه به داشتن قطعات مونتاژی ساده، به راحتی می تواند. در طول های مختلف تولید شود. در طراحی قطعات آن در بخش پروانه ای میان بولت (به صورت دندانه دار) و لوله PVC (به صورت مضرس) شده در نظر گرفته شده است. که درگیری. خوبی با بتن داشته باشد. نکته قابل توجه در مورد این محصول این است. که به لحاظ ساخته شدن. قطعات اصلی از مواد اولیه پلی ونییل کلراید. (p.v.c) هیچ گونه واکنشی با بتن انجام. نمی دهد.

میان بلت

میان بولت های قطعاتی کارامد جهت آب بندی محل عبور بلت در هنگام قالب بندی و یا کاور کردن بولت های عبوری از  بتن هستند. که در اشکال و سایزهای مختلف تولید و عرضه می شوند . میان بولت ها به دلیل ارزان بودن و سهولت استفاده مورد توجه بسیاری از مجریان محترم صنعت ساختمان  قرار گرفته و تا حدود زیادی توانسته استفاده از میان بلت های فنری را تا حدود 70٪‌ منسوخ نماید . هم اکنون در اکثر کشورهای پیشرفته صنعتی استفاده از میان بولت های فنری رو به زوال است . میان بولت ها به دلیل داشتن جنس پلاستیکی می توانند حتی در سایزهای غیر نرمال و غیر رند نیز تولید شوند . میان بولت ها می توانند برای مقاصد آب بندی و پوشش بولت مورد استفاده قرار گیرند . انواع میان بولت ها و قطعات کمکی مورد استفاده در قالب بندی عبارتند از :

میان بلت آب بند پلاستیکی

غلاف دو سر مخروط.

مخروطی میان بلت فنری.

غلاف مخروطی سنگین.

مهره مخروطی پلاستیکی .

میان بلت آب بند پلاستیکی با توجه به داشتن قطعات مونتاژی ساده به راحتی می تواند. در طول های مختلف تولید شود . در طراحی قطعات میان بلت در بخش رابط میان بلت ( بصورت دنده دار ) و لوله PVC (‌به صورت مضرس ) شده در نظر گرفته شده است. که درگیری خوبی با بتن داشته باشد . نکته قابل توجه در مورد این محصول این است. که به لحاظ ساخته شدن قطعات اصلی از مواد اولیه پلی وینیل کلراید ( PVC) هیچ گونه واکنش منفی با بتن انجام نمی دهد . مزیت عمده این محصول علاوه بر آب بندی ،‌ جلوگیری از خروج شیره بتن از سوراخ قالب های بتنی می باشد. در ضمن میان بلت آب بند پلاستیکی مخصوص عبور بلت با قطر 16 تا 18 میلیمتر می باشد .

میان بلت آب بند پلاستیکی

قطعه ای منحصر به فرد و مقرون به صرفه و کاملاً اقتصادی برای آب بندی محل عبور بلت از داخل بتن می باشد. که هزینه این نوع آب بندی را حداقل تا 5 برابر کاهش می دهند . میان بلت های آب بند پلاستیکی متشکل از قطعات زیر می باشد :

رابط میان بلت

مخروطی میان بلت

لوله آجدار پلاستیکی

آب بند کننده لاستیکی ساده ( استاپر U )

آب بند کننده لاستیکی لبه دار ( استاپر T )

الف – رابط میان بلت

رابط میان بلت قطعه میانی واسط مخروطی میان بلت به لوله آجدار پلاستیکی می باشد.

ب – مخروطی میان بلت

مخروطی میان بلت قطعه انتهایی میان بلت آب بند پلاستیکی می باشد.

ج – لوله آجدار پلاستیکی

قطعه میانی میان بلت آب بند پلاستیکی می باشد. و طول میان بلت به وسیله آن مقیاس می شود . علت آجدار بودن سطح لوله به این دلیل است که درگیری بهتری با بتن داشته باشد .

د – آب بند کننده لاستیکی ساده ( استاپر U )

آب بند کننده لاستیکی ساده یا استاپر U آب بند کننده میانی میان بلت آب بند پلاستیکی است . آب بند کننده لاستیکی از جنس لاستیک می باشد. و پس از بتن ریزی با فشار وارد لوله میان بلت می شود. و تا حدود 50٪‌ آب بندی را امکان پذیر می کند.

ه – آب بند کننده لاستیکی لبه دار ( استاپر T )

آب بند کننده لاستیکی لبه دار یا استاپر T آب بند کننده انتهایی دوطرف میان بلت آب بند پلاستیکی می باشد . آب بندکننده لاستیکی لبه دار یا استاپر T از جنس لاستیک مقاوم می باشد. و پس از بتن ریزی با فشار از دو طرف وارد حفره موجود در رابط میان بلت می شود. و آب بندی را تضمین می کند .

 مراحل نصب قطعات میان بلت آب بند پلاستیکی :

مرحله 1 : پس از قرار دادن میان بلت پلاستیکی در داخل سازه قالب بندی عملیات بتن ریزی انجام می گیرد .

مرحله 2 :پس از قالب بندی ، مخروطی های دو طرف از سیستم میان بولت جدا شده. و یک استاپر ساده به داخل لوله هدایت شده. و دو استاپر لبه دار از دو طرف در داخل دو سر لوله نصب می گردد .

مرحله 3 : حفره باقی مانده از خروج مخروطی های پلاستیکی . توسط گروت پر می گردد.

نحوه استفاده از میان بلت آب بند پلاستیکی به این صورت است. که هنگام قالب بندی بتن. قالب ها در محل سوراخ قالب جاگذاری می شود. و بلت از داخل آن عبور می کند . پس از اتمام قالب بندی. بتن ریزی انجام می شود. و تا این مرحله وظیفه میان بلت این است. که بلت با بتن درگیر نشود. و همچنین شیره بتن از سوراخ قالب خارج نشود . پس از اتمام بتن ریزی و گیرش.اولیه بتن با توجه به نظر مجری قالب ها باز می شود . با نمایان شدن سطح بتن ،‌تنها چیزی که از میان بلت روی سطح بتن دیده می شود. سطح مقطع گرد بیرون مخروطی میان بلت است.

در این مرحله به کمک انبر دست مخروطی. را با احتیاط و حرکات چرخشی. آرام از داخل بتن خارج می کنیم . با خروج مخروطی میان بلت یک حفره مخروطی شکل در بتن ایجاد می شود. که پشت آن رابط میان بلت نمودار می شود. در این مرحله نوبت به کامل نمودن عملیات آب بندی می رسد .

نصب

ابتدا با کمک یک میله یا هر شی دیگر. یک عدد استاپر U یا همان آب بندکننده لاستیکی .ساده را با فشار داخل میان بلت می فرستیم. تا حدوداً به وسط میان بلت برسد . توجه نمایید که سعی کنید. با فشار این کار را انجام دهید و از چرب نمودن استاپر برای سهولت در فرو رفتن در میان بلت خود داری نمایید.چون ممکن است.مواد چرب بعداً‌ موجب ضعف در آب بندی و حرکت آب بند کننده لاستیکی ساده یا استاپر شوند . در مرحله بعد دو عدد آب بندکننده لاستیکی لبه دار یا استاپر T را با فشار از دوطرف وارد سوراخ رابط میان بلت نمایید.

تا جایی که لبه استاپر با لبه رابط میان بلت انجام شده است . در مرحله بعد برای پر کردن حفره مخروطی. شکل خالی روی سطح بتن و آب بندی صد درصد پیشنهاد می شود. مخلوطی از گروت و چسب بتن آب بند تهیه شود. و حفره های مخروطی شکل توسط آن پر شود .

چنانچه مطابق مطالب عنوان شده مراحل آب بندی دنبال شود. آب بندی صد در صد و قطعی حاصل خواهد شد . طول میان بلت آب بند با توجه به ضخامت دیواره بتنی انتخاب می شود .و حتی در دیواره های شیب دار که شاید. در نقاطی نیاز به میان بلتی به طور مثال 67/5 سانتیمتر وجود داشته باشد. به راحتی با بلند و کوتاه نمودن. لوله آجدار پلاستیکی این خواسته محقق خواهد شد.

میزان مصرف میان بلت آب بند پلاستیکی 4 عدد در هر متر مربع از دیوار دو طرفه است .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

نام قطعهقطر بلت عبوریتعداد در بسته
Midbolt 2016 – 1850
Midbolt 2516 – 1850
Midbolt 3016 – 1850
Midbolt 3516 – 1850
Midbolt 4016 – 1840
Midbolt 4516 – 1840
Midbolt 5016 – 1830
Midbolt 5516 – 1830
Midbolt 6016 – 1830